Vg3 Interiør

Logo  - Klikk for stort bilde

Bestått treårig opplæring i interiørfaget fører fram til yrkeskompetanse og yrkesbetegnelsen interiørkonsulent.

Fargeprøver til interiør  - Klikk for stort bilde ublampe.jpg - Klikk for stort bilde Skilt av rekved  - Klikk for stort bilde Moodboard  - Klikk for stort bilde

Interiørkonsulenten skal arbeide med møbeldesign, interiør og design av rom. Interiørfaget skal bidra til å dekke behov for innredning og styling av private og offentlige bygninger.

Opplæringa skal bidra til å utvikle ferdigheter i tegning og bruk av redskaper i interiørfaget. Opplæringen skal også bidra til kunnskap om trender, stil- og kulturhistorie.

Interiørfag på Bodin starter opp med elevbedrift hvert skoleår som tar oppdrag som interørkonsulenter, for å gi elevene en forsmak på yrkeslivet.

Programfagene er Interiørarbeid og Presentasjon, som til sammen utgjør 33 uketimer.

Læreplaner med fag og timefordeling.

Nærmere omtale av programområdet finner du på vilbli.no

Her kan du søke om opptak: vigo.no

Publisert av Magnhild Johansen. Sist endret 12.02.2016
Avdelingsleder formgivingsfag