Vg 2 Interiør og utstillingsdesign

I programfagene blir det blir lagt vekt på praktisk arbeid med fagrelaterte materialer, redskaper og teknikker. Fagene skal bidra til kunnskap og bevissthet om markedsføring og salg av produkter.

elevene dekker et høstbord - Klikk for stort bildeelevene dekker et høstbord AMJ

Programområdet består av de to programfagene produksjon og produktdesign.

I produksjon arbeider elevene med ulike materialer og teknikker, form, farge og lyseffekter. Presentasjon av eget arbeid inngår i faget.

Programfaget produktdesign omhandler utvikling av ideer til ulike interiør- og utstillingsløsninger. Bearbeiding av skisser og utarbeiding av presentasjonstegning, samt dokumentasjon av prosess inngår i faget

Felles programfag på vg2 utgjør 17 uketimer.

Prosjekt til fordyping på vg2 utgjør 5 uketimer design og arkitektur 1 og 4 uketimer ungdomsbedrift eller prosjekt.

Nærmere omtale av programområdet finner du på vilbli.no

Her kan du søke om opptak: vigo.no

Publisert av Magnhild Johansen. Sist endret 25.01.2016
Avdelingsleder formgivingsfag