Design og håndverk / medieproduksjon

Bokbinding  - Klikk for stort bildeBokbinding Marit Vågeng

Er du interessert i å skaffe deg et praktisk rettet yrke?  Gjennom design og håndverk / medieproduksjon kan du lære deg et yrke hvor kvalitet i produkter og tjenester er etterspurt. 

Spikking og trearbeid  - Klikk for stort bildeSpikking og trearbeid Marit Vågeng Pottemaker  - Klikk for stort bildePottemaker Marit Vågeng Fairytale - Klikk for stort bildeFairytale Kaisa Popart - Klikk for stort bildePopart Aksel

På vg1 velger du mellom design og håndverk og medieproduksjon.

 

Design og håndverk:

Vil du være med å designe og lage tingene rundt deg? På vg1 design og håndverk vil du arbeide med skapende og kreative prosesser i ulike materialer og teknikker og få innblikk i flere mulige yrkesvalg. Ved Bodin tilbyr vi vg2 design og tekstil og interiør og utstillingsdesign. Vi tilbyr også vg3 interiør.

 

Læreplan med fag og timefordeling.

 

Medieproduksjon:

Fra høsten 2016 er medieproduksjon et rent yrkesfaglig utdanningsprogram. Ønsker du å bli fotograf eller mediegrafiker da er dette utdanningsprogrammet for deg. Etter to år i skole kan du gå ut i lære.

 

Du vil lære om flere medietyper, få opplæring i bruk av profesjonelt utstyr som kamera og lydutstyr og programvare som Photoshop og InDesign.

 

Dersom du ønsker å studere videre på høgskole eller universitet kan du etter vg2 eller etter fullført læretid ta påbygging til generell studiekompetanse.
 

Nærmere omtale av programområdet finner du på vilbli.no

 

Her kan du søke om opptak: vigo.no

Publisert av Kari Tverelv Angelsen. Sist endret 12.02.2016 13:14
Fant du det du lette etter?
Avdelingsleder formgivingsfag