Bestille tid hos elevtjenesten

Les mer om elevtjenesten.

Legg inn informasjon om hvordan du vil bli kontaktet, for eksempel mobilnummer eller e-postadresse. (Vi kan også kontakte deg gjennom itslearning eller iskole dersom du ønsker det.)Legg inn informasjon om hvordan du vil bli kontaktet, for eksempel mobilnummer eller e-postadresse. (Vi kan også kontakte deg gjennom itslearning eller iskole dersom du ønsker det.)
Er det noen spesielle du ønsker å snakke med? Eller er det andre ting du har lyst at vi skal vite før vi tar kontakt? Er det noen tidspunkt som passer bedre eller dårligere enn andre? Husk ikke legg sensitiv informasjon i disse feltene!Er det noen spesielle du ønsker å snakke med? Eller er det andre ting du har lyst at vi skal vite før vi tar kontakt? Er det noen tidspunkt som passer bedre eller dårligere enn andre? Husk ikke legg sensitiv informasjon i disse feltene!
Felt merket med * må fylles ut