Skolebiblioteket

biblioteket sett fra mørk gate 2 - Klikk for stort bilde Liv Idun Alstad

Åpningstid:
Biblioteket er åpent i skoletiden fra kl 08.00-15.30. Vanligvis er biblioteket også åpent på planleggingsdager og i skoleferier.

Søk, forny og reserver i bibliotekets base
Søk etter bibliotekets materiale i vår base på web.

Samme sted kan du logge deg på "Meg og mitt". Når du er pålogget kan du:
* se oversikt over hva du har lånt og nårtid det må leveres tilbake
* forlenge lånetida på ting du har lånt
* reservere ting du finner i bibliotekets database.

Fra PC kan du logge deg inn med FEIDE.
Bruker du telefon eller brett, er brukernavnet tallrekken som står under strekkoden på skolebeviset/ansattekortet ditt (du finner det også på iSkole, under personalia - ansattnr/elevnr). PIN-kode får du tilsendt ved å klikke på "Glemt PIN" på linjen over, og oppgi e-postadresse.

A-tekst, filmrommet, AN+, BS globus, BS film&bok...
Leter du etter brukernavn/passord til en av tjenestene biblioteket abonnerer på? Det finner du på itsLearning-faget Biblioteket på Bodin.

Legitimasjon:
Du bruker skolebeviset ditt som lånekort. Du kan også bruke annen legitimasjon med bilde. Eventuelt kan du få en av skolens ansatte til å identifisere deg. Bruk skolebevis eller ansattbevis for å låne på utlånsautomaten.

Møterommet (rom 2041) gir deg tilgang til smartboard og diverse annet digitalt utstyr. Ansatte booker rommet via iSkole og elever via skranken i biblioteket.
Lesesalen er åpen fra gata når biblioteket er stengt.
Grupperommet: Plass til 6 personer. Ingen reservering - først til mølla!

Utskrift og kopiering:
I biblioteket kan du skrive ut, kopiere og skanne til din epost til skolebruk. Les oppslag ved maskinene før du ber om hjelp. Du kan også laminere og binde inn ved større skoleoppgaver.
Kontakt skranken for hjelp og veiledning.