Skolebiblioteket

 

biblioteket sett fra mørk gate 2 - Klikk for stort bilde Liv Idun Alstad

Ring oss:
Etter omlegging av telefonsystemet har vi ikke lenger noe felles telefonnummer til biblioteket. Telefonnummer til våre ansatte og annen kontaktinfo  finner du her. I skoleferier anbefaler vi å ringe skolens sentralbord (75 65 10 00), de vet hvem som er til stede og setter deg over til rett person.

Åpningstid:
Biblioteket er åpent i skoletiden fra kl 08.00-15.45. Vanligvis er biblioteket også åpent på planleggingsdager og i skoleferier.

Søk, forny og reserver i bibliotekets base
Søk etter bibliotekets materiale i vår base på web. 

Samme sted kan du logge deg på "Meg og mitt" med feide
* se oversikt over hva du har lånt og nårtid det må leveres tilbake
* forlenge lånetida på ting du har lånt
* reservere ting du finner i bibliotekets database.

A-tekst, filmrommet, AN+, BS globus, BS film&bok...
Leter du etter brukernavn/passord til en av tjenestene biblioteket abonnerer på? Det finner du på itsLearning-faget Biblioteket på Bodin.

Legitimasjon:
Du bruker skolebeviset ditt som lånekort. Du kan også bruke annen legitimasjon med bilde. Eventuelt kan du få en av skolens ansatte til å identifisere deg. Bruk skolebevis eller ansattbevis for å låne på utlånsautomaten.

Møterommet (rom 2041) gir deg tilgang til smartboard og diverse annet digitalt utstyr. Ansatte booker rommet via iSkole og elever via skranken i biblioteket.
Lesesalen er åpen fra gata når biblioteket er stengt.
Grupperommet: Plass til 6 personer. Ingen reservering - først til mølla!

Utskrift og kopiering:
I biblioteket kan du skrive ut, kopiere og skanne til din epost til skolebruk. Les oppslag ved maskinene før du ber om hjelp. Du kan også laminere og binde inn ved større skoleoppgaver.
Kontakt skranken for hjelp og veiledning.

 
Fant du det du lette etter?