Utdenling fag- og svennebrev_015.jpg
(06.03.2016)

Fylkesråd for utdanning, Hild-Marit Olsen, delte ut 70 fag- og svennebrev under en høytidelig seremoni ved Bodø videregående skole.

(27.04.2016)

Det foretas regelmessig vannprøver i Idrettsbygget, og i siste prøve (26.4.) ble det påvist for høy konsentrasjon av legionella. Vi stengte av dusjene umiddelbart og og nødvendig varmebehandling er igangsatt av vann/rørsystem. Dusjene i Idrettsbygget kan derfor ikke benyttes, men gymsal kan brukes og det er trygt å ferdes i bygget.

Vi har ingen indikasjon på at dette har medført sykdomsutbrudd og ifølge våre faginstanser er det ingen grunn til engstelse for det.

(07.03.2017)

Aquarium UB har fått støtte fra Nærings- og fiskeridepartementet for å utvikle en app som skal oppfordre barn og unge og barnefamilier til å spise mer fisk og sjømat.

Kronprins Haakon 5
(18.12.2015)

Mandag 7. desember kom Kronprins Haakon på besøk til Bodin videregående i anledning Global Dignity Day. For en fullsatt gymsal, fortalte han om viktigheten ved det å føle seg verdifull. Elevene ble oppfordret til å dele sine verdighetshistorier, og sammen skapte de en rørende stund.

Bodin toppidrett i Barcelona
(02.11.2016)

Toppidrett fotball på Bodin melder om fantastiske forhold i Barcelona der 29 elever er på samling fra 28.oktober til 7.november.

Forskerlinja Bodin_428.jpg
(30.10.2014)

Forskerlinja på Bodin videregående skole inngikk nylig en samarbeidsavtale med Narom, Nasjonalt senter for romrelatert opplæring.

Redaktør: Geir Johnsen | Webansvarlig: Håvard Vognild  | CMS/Webdesign: ACOS