Læremidler, Bodin

Den nasjonale læremiddelordningen gir elever i videregående skole gratis tilgang på trykte og digitale læremidler. Elevene på Bodin får låne lærebøker i biblioteket.

Maritim fagskole må fortsatt kjøpe bøker og andre læremidler.

Jente med bøker i forgrunnen - Klikk for stort bilde

Undervisningsutstyr

Alle elever med ungdomsrett kan få utstyrsstipend. Det brukes bl.a. til innkjøp av pc til eleven. Elevene har ellers ansvar for å dekke individuelt utstyr som opplæringen gjør det nødvendig å ha. Boklistene til TIP inneholder en oversikt over nødvendig utstyr. På DH, KDA og STFO får elevene tilbud om å kjøpe en materialpakke ved skolestart.

Skolen ønsker å bruke flere arenaer i opplæringen. Det kan medføre egenandeler, f.eks. til kino-/teaterbesøk og ekskursjoner. Slike utgifter vil avtales i god tid og gi rom for at alle kan delta, uavhengig av elevens/foresattes økonomiske stilling.

Boklister

Listene over hvilke læremidler hver enkelt klasse låner/kjøper finner du i pdf-format ved hjelp av lenkene til høyre. Hver liste viser fortløpende læremidlene for vg1, vg2 og eventuelt vg3 på det aktuelle studieprogrammet.

Legitimasjon - helst skolebevis

Læremidler lånes ut via skolens bibliotek. Skolebeviset fungerer som lånekort i biblioteket. Vi oppfordrer alle som har skolebevis fra i fjor til å ta det med allerede fra første skoledag - noen klasser vil få låne lærebøkene sine allerede dag 1. De som ikke har lånekort kan låne ved framvisning av legitimasjon.

Låneavtale

Du er økonomisk ansvarlig for alle lån og må fylle ut en avtale om lån av læremidler, les mer om avtalen her.