Ny på Bodin

Velkommen til Bodin videregående skole og maritime fagskole! Informasjonen som ligger på disse sidene kan bli oppdatert i løpet av skoleåret i forhold til nye regler eller ny praksis på skolen.

Bodin er en VIP-makkerskole. Det vi si at når du møter på skolen vil du finne en pult med navnet ditt på, og fra første skoledag får du en makker som du først og fremst samarbeider med om faglige ting. Her kan du lese mer om VIP-makkerskap.

Alle vg1-elever må signere Avtale om leie av bærbar datamaskin og lån av bøker, lærebøker og andre læremidler.

Klasselister vil være tilgjengelig i iSkole ved skolestart.

Teksten under sendes ut som vedlegg sammen med brevet til alle nye elever før skolestart.

Her finner du en oversikt over rettigheter og plikter, regler og rutiner som gjelder for alle elever og studenter ved Bodin videregående skole og maritime fagskole. Skolen forventer at elever, studenter og foresatte for elever under 18 år gjør seg kjent med følgende informasjon:

Felles regler for videregående skoler i Nordland:

Andre retningslinjer og regler ved Bodin:

Informasjon om:

Vi har også laget en oversikt over nyttige apper og en ordliste for nye elever.

Se deg rundt på nettsidene våre, her finnes også annen praktisk informasjon som kan være nyttig å lese før skolestart.

Nordland fylkeskommune oppfordrer alle elever til å opprette digital postkasse. Dette kan gjøres ved å oppdatere kontaktinformasjon i Altinn eller ved å bruke "Digipost" eller "e-Boks". Her kan du lese mer om digitale postkasser. Hvis du har en digital postkasse vil enkelte brev fra skolen bli sendt digitalt, for eksempel svar på søknader, vedtak som er gjort ved skolen din eller svar på eventuelle klager i din digitale postkasse. Vi gjør oppmerksom på at svar om skoleplass skjer på vanlig måte, at elevene får svar på mobil gjennom SMS.