Ny på Bodin

Velkommen til Bodin videregående skole og maritime fagskole! Informasjonen som ligger på disse sidene kan bli oppdatert i løpet av skoleåret i forhold til nye regler eller ny praksis på skolen.

Brukernavn og passord til skolens digitale ressurser utleveres ved skolestart.

Alle vg1-elever må signere Avtale om leie av bærbar datamaskin og lån av bøker, lærebøker og andre læremidler.

Teksten under sendes ut som vedlegg sammen med brevet til alle nye elever før skolestart.

Her finner du en oversikt over rettigheter og plikter, regler og rutiner som gjelder for alle elever og studenter ved Bodin videregående skole og maritime fagskole. Skolen forventer at elever, studenter og foresatte for elever under 18 år gjør seg kjent med følgende informasjon:

Nasjonale regler og felles regler for videregående skoler i Nordland:

Andre retningslinjer og regler ved Bodin:

Informasjon om:

Vi har også laget en oversikt over nyttige apper og en ordliste for nye elever.

Se deg rundt på nettsidene våre, her finnes også annen praktisk informasjon som kan være nyttig å lese før skolestart.

Klasselister vil være tilgjengelig i iSkole ved skolestart.