Læremidler, Bodin

Den nasjonale læremiddelordningen gir elever i videregående skole gratis tilgang på trykte og digitale læremidler. Elevene på Bodin får låne lærebøker i biblioteket når de har levert avtale om lån av læremidler, les mer om læremiddelavtale her.

Maritim fagskole må fortsatt kjøpe bøker og andre læremidler.

Jente med bøker i forgrunnen - Klikk for stort bilde

Undervisningsutstyr

Alle elever med ungdomsrett kan få utstyrsstipend. Det brukes bl.a. til innkjøp av pc til eleven. Elevene har ellers ansvar for å dekke individuelt utstyr som opplæringen gjør det nødvendig å ha. Boklistene til TIP inneholder en oversikt over nødvendig utstyr. På DH, KDA og STFO får elevene tilbud om å kjøpe en materialpakke ved skolestart.

Skolen ønsker å bruke flere arenaer i opplæringen. Det kan medføre egenandeler, f.eks. til kino-/teaterbesøk og ekskursjoner. Slike utgifter vil avtales i god tid og gi rom for at alle kan delta, uavhengig av elevens/foresattes økonomiske stilling.

Boklister

Listene over hvilke læremidler hver enkelt klasse låner/kjøper finner du i pdf-format ved hjelp av lenkene til høyre. Hver liste viser fortløpende læremidlene for vg1, vg2 og eventuelt vg3 på det aktuelle studieprogrammet.

Legitimasjon - helst skolebevis

Læremidler lånes ut via skolens bibliotek. Skolebeviset fungerer som lånekort i biblioteket. Vi oppfordrer alle som har skolebevis fra i fjor til å ta det med allerede fra første skoledag - noen klasser vil få låne lærebøkene sine allerede dag 1. De som ikke har lånekort kan låne ved framvisning av legitimasjon.