Bodinelever på Barnas idrettsdag

Ut å fly - Klikk for stort bildeUt å fly Kent Even Grundstad Elever fra idrettsfag og helse og oppvekstfag var også i år med på å arrangere Barnas idrettsdag. ID1A, ID2B, ID3A og HO2A stilte opp og hjalp til på arrangementet. Flere av elevene var også på dugnad for sine respektive idrettslag.

Elevene hadde stasjoner som lasermålingsstasjon, putekrig og klatrestativ. I tillegg stilte de opp som gruppeledere, ledsagere for funksjonshemmede og i registreringen.

Elevene som går på idrettsfag fikk ett lite innblikk i flere av kompetansemålene i faget treningsledelse og erfaring fra arrangørsiden på et stort arrangement.

Elevene fra helse og oppvekstfag går vg2 barne- og ungdomsarbeider og hadde en super dag der de fikk oppleve barns utvikling og sett på motorikk og samspill under fysisk aktivitet.

Fotograf: Kent Even Grundstad Fotograf: Kent Even Grundstad Fotograf: Kent Even Grundstad Fotograf: Kent Even Grundstad Fotograf: Kent Even Grundstad Fotograf: Kent Even Grundstad Fotograf: Kent Even Grundstad Fotograf: Kent Even Grundstad Fotograf: Kent Even Grundstad