Åpen skole tirsdag 16. januar

Bodin vgs - Klikk for stort bilde Tirsdag 16. januar er det åpen skole på Bodin. Mellom 17.00 og 19.30 vil skolen være åpen for alle som ønsker å besøke oss, både framtidige elever, foresatte og andre interesserte er hjertelig velkommen.

Informasjonsmøter

Kl. 17.00 og 19.00 blir det informasjonsmøter i det store auditoriet i 2. etasje.
Her blir skolen og skolens elevtjeneste presentert.

Omvisning på skolen.

Du kan få omvisning på tre ulike tidspunkt. Omvisningene starter 17.30, 18.00 og 18.30 fra stands i gata. Elever og avdelingsleder guider på avdelingene sine. Det blir også mulighet for å gå rundt på egenhånd på avdelingene. Utdanningsprogrammene du kan besøke er teknikk og industriell produksjon, medier og kommunikasjon, helse og oppvekstfag, studiespesialiserende, teknologi og forskerlinje, elektro, kunst design og arkitektur, design og håndverk og idrettsfag.

Stands i gata (2.etg.)

Hele kvelden vil du finne stands for alle utdanningsprogram og elevtjenesten i gata i andre etasje. Her kan du stille spørsmål og få nærmere informasjon om skolen, utdanningsområder og fagtilbud.

I tillegg til utdanningsprogrammene kan du også møte lærlingekontoret i Salten, lærlingekontoret i Bodø kommune og Opplyst (opplæringskontoret for yrkesfag i Salten) på stand.

Biblioteket i 2. etasje er åpent, og her finner du informasjon om læremidler, utlånsordning m.m.

Kafe i kantina (2. etasje)

Elever selger kaffe og kake til inntekt for ekskursjoner.

Formiddagsprogram

På formiddagen er alle 10. klasser i Bodø og Beiarn invitert etter en egen tidsplan. Her vil de bli tatt i mot av rektor i kantina, de vil få omvisning på skolen og får møte elever som går på ulike utdanningsprogram. I tillegg blir det tid til å bli bedre kjent med enkelte avdelinger, snakke med opplæringskontoret, fagkoordinatorer eller elevtjenesten og besøke biblioteket.