I noen tilfeller kan man søke om at fravær ikke føres på kompetansebeviset eller vitnemålet. Dette gjelder dagsfravær og er begrenset til inntil 10 dager i løpet av et skoleår.

Informasjon om viktige datoer og praktiske opplysninger.

Det er elevrådsmøte onsdag 8. mai kl. 12.00 på 3330. Vara møter dersom tillitsvalgt ikke kan.

Skolen ønsker at du som er elev skal opprette en digital postkasse for at du skal få raskere og enklere tilgang til viktige brev fra skolen.

Streaming media UB kom på tredje plass i kategorien for beste logo under fylkesmessa for ungdomsbedrifter. Prisen er på 500 kroner og ble delt ut under festmiddagen mandag 11. mars.

Onsdag 20. februar feiret vi våre flinke realfagselever. Rektor Geir Næstby delte ut 27 diplomer til elever som har gjort det godt i Abelkonkurransen (matematikk), biologiolympiaden, kjemiolympiaden og fysikkolympiaden. Etterpå fikk elever og lærere kake.

Programleder Christine Hope har invitert hele Norge til å designe kjolen hun skal ha på på årets sesongpremiere av symesterskapet. Sånt blir det tentamensoppgave av.

Ny nettbasert bachelorutdanning i Maritime Management for deg som har maritim fagskole.

Mandag 11. februar inviterer vi til foreldremøte for idrettsfag vg1 kl. 17.30 og vg2 kl. 18.30.

Nordland fylkeskommune inviterer til fotokonkurranse i forbindelse med samenes nasjonaldag.
Les mer på nettsidene til Nordland fylkeskommune.