Skolen ønsker at du som er elev skal opprette en digital postkasse for at du skal få raskere og enklere tilgang til viktige brev fra skolen.

Brukernavn og passord til iSkole blir sendt ut på epost i begynnelsen av skoleåret. For å få sendt deg epost er vi avhengige av at du fyller ut kontaktskjemaet eleven hadde med seg hjem første skoleuke, og returnerer det til skolen. Hvis du ikke har mottatt påloggingsinformasjon kan det hende at vi ikke har mottatt ditt kontaktskjema, eller at vi ikke har klart å tyde din epostadresse korrekt. Send en epost til skolen for å oppklare saken.

Bodin idrettsfag ID1b med lærere

Søndag 9. desember fikk barnekreftforeningen overført 42552 kroner fra elevene på idrettsfag. Elevene har samlet inn penger gjennom høstens løpeaksjon, og gjennom fylkesmesterskapet i futsal. Pengene er øremerket forskning.

Frode og Dennis

Frode Helgesen og Dennis Telnes på vg2 Maritime fag er nettopp tilbake etter to uker på kystvaktskipet KV Barentshav. De var med til Vøringplatået sørvest for Lofoten, der KV Barentshav inspiserte sildefisket på oppdrag fra Fiskeridirektoratet.

Tommy og Ronny på konferanse

Ronny Olsen og Tommy Strøm fra elevtjenesten er i Ljubljana for å presentere nærværsteam på Den europeiske folkehelsekonferansen.

Det jobbes med å få bassenget i drift igjen, planlagt gjenåpning er 10. desember.

I perioden 12.11 - 30.11 gjennomføres elevundersøkelsen ved Bodin. Elevundersøkelsen er en årlig undersøkelse der elever får si sin mening om læring og trivsel i skolen.

frankenstein 2018

Elevene i VG3-faget engelsk litteratur og kultur deltok i den internasjonale feiringen av 200-årsjubileet til Mary Shelleys Frankenstein. Feiringen fant sted på 600 universiteter og biblioteker fra Australia til California, blant dem Nord universitet.

Bodø ungdomsråd har hatt valg og nytt råd er på plass. De fire representantene fra Bodin deltok på elevrådsmøtet onsdag 31. oktober hvor de introduserte seg for skolens tillitsvalgte. De klar for arbeidet og er allerede i gang med å hente gode saker fra sine medelever.

Prisvinnerne

KD3A vant andreplass i konkurransen om Thor Heyerdahl stipendet. Onsdag 24.10 mottok Kassia Marin og Silje Bell Børresen prisen på vegne av klassen.