Bodin maritime fagskole får nær 1,4 millioner kroner til å oppgradere brosimulatoranlegget.

Søndag 19. august vil det bli arrangert foreldremøte for hybelboere på Bodin. Informasjon om tidspunkt kommer etterhvert. 

I begynnelsen av uke 26 (25-29. juni) sender skolen ut vitnemål og kompetansebevis. 

Du kan klage på karakterer som føres på vitnemål eller kompetansebevis, det vil i hovedsak si standpunkt og karakter på skriftlig eksamen. For elever i videregående skole er fristen for å klage 10 dager etter at karakteren er gjort tilgjengelig. For studenter ved fagskolen er fristen 3 uker etter at karakteren er gjort tilgjengelig. Klagen skal leveres til skolen der du har fått karakteren. 

Tirsdag 19. juni hadde sikkerhetssenteret åpning av nye lokaler på Nyholmsundet. Det var fylkesråd Hild-Marit Olsen som formelt åpnet det nye senteret og både fylkesutdanningssjef Nina Ellingsen Høiskar og ordfører i Bodø Ida Pinnerød var til stede. 

Her finner du organisasjonsenhet og ansvarsnummer til reiseregninga. 

Bodø kommune ønsker å gjøre neste års russ oppmerksom på følgende:

Kulturkontoret i Bodø kommune ønsker å vite mer om hva barn og unge gjør på fritiden. De har laget en spørreundersøkelse om fritidstilbud for unge mellom 12 og 19 år som er bosatt i Bodø kommune. 

Informasjon om viktige datoer og praktiske opplysninger.

 

 

19. april hadde vi besøk av USAs ambassadør i Norge, Kenneth Braithwaite. Embla Mindrum og Victoria Magnussen Illiev som begge er elever på medier og kommunikasjon fikk intervjue ham mens han var på besøk. Embla Mindrum har skrevet teksten. 

Fant du det du lette etter?