Du som er ny på skolen vil ikke få vite hvem du skal gå i klasse med før første skoledag. Opplysninger som ligger i iSkole for skoleåret 2017-18 er av ulike årsaker ikke korrekte på det nåværende tidspunkt.

Fra høsten 2017 begynner skoledagen 08.30 og avsluttes 15.30. Nå er organiseringen av dagen klar, her kan du se oversikten over når timene begynner og slutter.

bokstabel3.jpg

Velkommen til skolestart hos oss. Vi starter mandag 21. august, her finner du tid og sted.

nøkler hybel

Søndag 20. august kl. 18.00 inviteres hybelboere med foresatte til eget informasjonsmøte på skolen.

Hender ved pc

Alle vg1-elever må signere Avtale om leie av bærbar datamaskin og lån av bøker, lærebøker og andre læremidler. Avtalen må være signert før eleven får utdelt pc og lærebøker.

Faktura 1

Slik rydder du opp.

Udir har laget en nettside med spørsmål og svar om fraværsgrensen. Her finner du også informasjon om hva du må gjøre hvis du har gått over fraværsgrensen og ikke fått karakter i fag.

I begynnelsen av uke 26 (26-30. juni) sender skolen ut vitnemål og kompetansebevis.

Her kan du sette deg inn i hvilke regler som gjelder for å klage på standpunkt eller eksamen: http://sfks.nfk.no/EKWebNY/docs/pub/dok08078.pdf