Mellom 15. og 27. juli vil det være redusert bemanning på skolen. Hoveddøren vil være åpen mellom 09.00 og 14.30 slik at det er mulig å levere bøker i kassen utenfor biblioteket. Resten av sommeren vil skolen være åpen som normalt med begrenset bemanning.

I begynnelsen av uke 26 (25-29. juni) sender skolen ut vitnemål og kompetansebevis, det samme gjelder kursbevis til elever på vg2 maritime fag.

Innleveringa av lærebøker er i gang, og mange har spørsmål knyttet til lærebøker. Her er svar på noen av dem.

I helga var det prisutdeling av Fritt ord konkurransen 2019 i Oslo.

Alle ungdommer har rett til å delta i minst én organisert fritidsaktivitet. Mange aktiviteter koster dessverre penger. Fritidstilbud er aktiviteter du kan holde på med i fritiden din, f.eks. organisert idrett som volleyball, dans, korps eller kor. Derfor vil elevrådet opprette et nært og gratis fritidstilbud for skolens elever lokalt på skolen. Før vi gjør det, vil vi gjerne høre hva du ønsker av tilbud!

Avgangsklasser innen studiespesialiserende, kunst, design og arkitektur, medier og kommunikasjon, påbygging og idrettsfag inviteres med dette til festavslutning torsdag 20. juni 2019.

Muntlig, muntlig/praktisk og praktisk eksamen våren 2019.
Møt i gata for å høre kunngjøring av trekket hvis ikke annet er angitt under.

I noen tilfeller kan man søke om at fravær ikke føres på kompetansebeviset eller vitnemålet. Dette gjelder dagsfravær og er begrenset til inntil 10 dager i løpet av et skoleår.

Informasjon om viktige datoer og praktiske opplysninger.

Det er elevrådsmøte onsdag 8. mai kl. 12.00 på 3330. Vara møter dersom tillitsvalgt ikke kan.