Den nye ebok-appen Bookbites er klar til bruk i Nordland. Den finnes både for ios og android.

Elevtjenesten er å treffe på telefon og epost. Vi oppfordrer alle som har behov, spørsmål eller noe de er usikre på om å ta kontakt med oss. Ta kontakt med en av oss, så hjelper vi deg videre. Nedenfor finner du vår kontaktinformasjon;

Det er anledning til å komme til skolen for å hente bøker og annet du trenger for å gjennomføre din undervisning. Biblioteket har åpent foreløpig, denne uka 10.00 -15.00. Når biblioteket er stengt setter vi ut en innleveringskasse utenfor døra.

Bodin vgs er stengt for klasseromsundervisning fra og med fredag 13. mars. Dette gjelder foreløpig til etter påske.

Ut skoleåret vil elever som har fravær av helsegrunner, slippe å gå til fastlegen for å få dokumentert fraværet.

Bytte av vinduer går fortere enn beregnet, og avtaler med berørte personer og klasser gjøres fra dag til dag. Ledelsen er i ferd med å utarbeide en plan for å få opp lysskjerming, klasserom prioriteres.

Skifting av vinduer går radig unna. Kommende uke (uke 11) får HO nye vinduer, og foreløpig plan er å starte på 4. etasje i uke 12.

Fylkeskommunen følger situasjonen rundt utbruddet av Coronaviruset daglig.

Vi har tett dialog med fylkesmannen og helsemyndighetene, og har delt relevant informasjon til alle skolene. Fylkeskommunen forholder seg til og følger rådene som helsemyndighetene til enhver tid gir.

Bodin videregående skole forholder seg også til smittevernlegen i Bodø kommune.

Nå er det snart på tide å søke dersom du ønsker å gå hos oss. Det er tre datoer å forholde seg til:

Arbeidet går framover og mye vil bli gjort i løpet av vinterferien.