Den årlige julegrøten serveres fredag 15. desember i kantina etter følgende plan:

Ønsker du å snakke med rådgiver? Nå kan du bestille tid på nett.

Endre Lund Eriksen og Liv Idun Alstad 1

Tidligere Bodin-elev Endre Lund Eriksen var på besøk onsdag 13.12. Han er mest kjent for bøkene om Pitbull-Terje og Dunderly, og hans nyeste bok Baksiden kom ut nylig. I den tar han blant annet opp problemstillinger rundt statlig dataovervåkning og den enkeltes rett til privatliv.

COMPLETE er et forskningsprosjekt som skal sette fokus på å bedre det psykososiale læringsmiljøet i videregående opplæring. Kunnskapsdepartementet finansierer prosjektet, og COMPLETE er ett av fire ulike prosjekt som inngår i Program for bedre gjennomføring.

Bodø domkirkes ungdomskor

Bodin vgs er så heldige at vi får besøk av Bodø domkirkes ungdomskor som holder en miniversjon av Luciakonserten sin for oss. I år er det 25 år siden første gang de besøkte oss.

Eltes godt!

Duften av nystekte julebrød smyger seg fristende over Bodin. HO1A og kontaktlærer Benthe Vading har bakt julebrød som skal selges til inntekt for solidaritetsaksjonen, og de har fått så mange bestillinger at en ny bakedag står på programmet neste uke.

Logo solidaritetsaksjonen bred.jpg

Skoleåret 2014-2015 bestemte elevene på Bodin seg for å organisere en egen solidaritetsaksjon i stedet for å delta i Operasjon Dagsverk. Dette ble vedtatt ved avstemming våren 2013. Aksjon ble også gjennomført skoleåret 2015-2016, mens i 2016-2017 deltok skolen i Operasjon Dagsverk. I år har elevene bestemt seg for å gjennomføre sin egen aksjon igjen. Inntektene fra solidaritetsaksjonen går til barnehagen Centro Infantil Norway i Ecuador. Denne er startet og driftet av Roberto Diaz, en av lærerne på Bodin. Roberto er selv fra Ecuador og ønsket å gjøre noe for å bedre situasjonen for fattige barn.

Denne fredagsmorgenen blir det Førjulskos med julefrokost i kantina. Vertskapet stiller i julekostymer og serverer kjeks, pepperkaker, gløgg, mandariner og byggrynsgrøt.

ID3B - arrangørkomiteen

23.-24. november ble fylkesturneringa i futsal for videregående skoler arrangert i Bodøhallen/Bodø Spektrum. Det var ID3B ved Bodin som sto for arrangementet.

23.-24. november arrangeres fylkesturneringa i futsal for videregående skoler i Bodøhallen/Bodø Spektrum. Det er ID3B ved Bodin som står for arrangementet. Her finner du program, kampopsett og mer informasjon (PDF, 2 MB)