Bodø ungdomsråd skal ha valg av nye medlemmer i høst. Har du lyst til å være med å forme ditt Bodø? Meld din interesse: https://no.surveymonkey.com/r/bodo-ungdomsrad (frist 1. oktober.)

Elevene i KD3A skal i gang med å utsmykke veggene i trappeoppgangene på skolen. De ønsker å høre din mening om hva du ønsker å se på. Svar på undersøkelsen og være med på å påvirke hverdagen din.

Skal du ta privatisteksamen eller ny/særskilt eksamen i høst? Husk oppmeldingsfristen 15. september.

Statsråden og elevrådslederen

Elevrådsleder Peder Kachel Nordland og rektor var tirsdag sammen med elevrådet og rektor på Bodø videregående i møte med kunnskaps- og integreringsministre Jan Tore Sanner der mobbeknappen var tema.  Mobbeombud i Nordland Lasse Knutsen hadde regien sammen med Fylkesråd for utdanning Hild-Marit Olsen.

Båt og isfjell

Bodin er den første fagskolen i Norge som har blitt godkjent for å kunne tilby polarkodekurs.

Dette er sensurskolenes frister. Det må påregnes, i noen tilfeller, en ekstra dag for meddelelse til studentene dersom sensuren foreligger etter normal arbeidstid.

I løpet av sommeren har vi fått ny skriverløsning for elever og ansatte. Elever som går vg2 eller vg3 må installere skriver på nytt. Oppskrift finnes på itslearning.

Forsvaret kommer på besøk for å ha informasjon på Vg2 om førstegangstjenesten førstkommende fredag 31.8.  Foredraget vil bli holdt i to bolker: kl. 10.00 for Vg2 Yrkesfaglige utdanningsprogram (unntatt maritime fag som har eget opplegg) og kl. 12.15 for Vg2 Studieforberedende utdanningsprogram. Begge foregår i det store auditoriet.

Strøk du på eksamen? Oppmelding til kontinueringseksamen høsten 2018 skjer fortløpende til eliaun@vgs.nfk.no

Du som er ny på skolen vil ikke få vite hvem du skal gå i klasse med før første skoledag. Opplysninger som ligger i iSkole for skoleåret 2018-19 er av ulike årsaker ikke korrekte på det nåværende tidspunkt.