Stillasene i gata er ferdige, og gjennomgang er tillatt. Entreprenør har ansvar for å skilte når de stenger arealer. Følg skilting for egen og andres sikkerhet.

1. februar er fristen for å melde seg opp til vårens privatisteksamen. Dersom du har behov for tilrettelegging under eksamen er fristen for å søke tilrettelegging 1. mars for privatister.

For tida foregår det flere større oppussingsarbeider på Bodin. En hovedaktivitet er utskifting av alle vinduer både i fasade samt takvinduene i skolens hovedkorridor (gata). I den forbindelse er det satt opp stillas i gata, og utskifting av vinduene vil foregå samtidig med at skolen opprettholder normal drift.

Vi ønsker å informere om at det er oppdaget hodelus hos enkelte elever på skolen. For å få bukt med problemet, ber vi dere sjekke alle i husstanden så snart som mulig med lusekam. Om alle bidrar, vil vi kunne bli kvitt hodelus i nærmiljøet.

Snart juleferie og de siste juleaktivitetene på Helse og oppvekstfag er utført. Positive elever har hatt koselige dager og kan nå ta seg fri. God jul til alle sammen!

Elevene ved Design og håndverk VG1A har forberedt seg i et par uker, før de satte opp årets juleutstilling ved Stormen bibliotek.

Inngang U på idrettsbygget må brukes fra mandag 2. desember. Inngang U er inngangen mot bussholdeplassen (se bilde.)

På Bodin videregående går det i disse dager både i oromo, tigrinja og dari. Bodin arangerer nemlig muntlig eksamen for til sammen 202 kandidater fra hele nordnorge i over 20 fremmedspråk.

I dag var det offisiell åpning av «Stallen» på Nordland kultursenter. En felles opplæringsarena for elever med særskilt behov for tilrettelegging i de videregående skolene i Bodø.

Trappa fra skolen og ned til gangveien nedenfor er nå stengt for vinteren. Eventuell ferdsel skjer på eget ansvar.