Antidoping Norge har sertifisert Bodin videregående skole som «Ren skole». - Vi er stolt over å få denne sertifiseringen, som denne eneste skolen i Nord-Norge. Sertifiseringen viser at vi virkelig tar dop-problematikk og rusforebygging på alvor, sier rektor Geir Ludvig Næstby.

Bodin vgs ble nylig sertifisert som Ren skole av Antidoping Norge. Vi forplikter oss dermed til å styrke og synliggjøre skolens forebyggende innsats mot doping.

Gratis frokost for vgs-elever starter opp fra mandag 26.08. Hent frokosten i varmmatluka mellom 07:30 og 08:20. Det er ønskelig at du spiser frokosten i kantina.

Onsdag 4. september ble det gjennomført skolevalg på Bodin. 649 av skolens 870 elever deltok på skolevalget, dette tilsvarer en valgdeltakelse på 74,6%. Arbeiderpartiet vant med 22,1%, fulgt av MDG på 17,7% og Høyre på 14,7%. Her kan du lese mer om skolevalget på Bodin og se resultater fra tidligere år.

12. og 13. september arrangeres elevrådskonferansen på Bodin i det store auditoriet. Konferansen er både for tillitsvalgte og vara og gir tillitsvalgte økt innsikt og skolering i elevsrådsarbeidet.

Tirsdag 17. september kl. 18.00 inviterer Bodin videregående skole til felles foreldremøte for vg1. I forbindelse med at skolen er sertifisert som Ren skole vil Antidoping Norge informere om dette på foreldremøtet.

Skolevalg på Bodin blir onsdag 4. september i det store auditoriet. Elevene møter klassevis for å stemme, du som er elev vil få nærmere info fra en av dine lærere.

Startsamtalen er et nytt tiltak fra høsten 2019. Elever og foreldre/foresatte (eller andre nærpersoner) som begynner på vg1 skal første skoledag ha et møte med kontaktlærer. Her får man muligheten til å hilse på hverandre, og utveksle relevant informasjon. Tidspunkt for samtalen blir sendt ut på sms fredag 16. august. Startsamtalen er det eneste som skjer for vg1 første skoledag.

Velkommen til deg som er ny på Bodin, og velkommen tilbake til deg som fortsetter hos oss!

Du vil ikke få vite hvem du skal gå i klasse med før første skoledag. Det arbeides fremdeles med klassefordeling og timeplaner, og endringer vil være på gang helt fram til skolestart.