Nå er det snart på tide å søke dersom du ønsker å gå hos oss. Det er to datoer å forholde seg til:

1. februar er fristen for å melde seg opp til vårens privatisteksamen. Dersom du har behov for tilrettelegging under eksamen er fristen for å søke tilrettelegging 1. mars for privatister.

Nå kan du logge deg på e-bokappen BookBites med Feide. Slik gjør du: Last ned appen (gratis), velg Feide, følg instruksjonene på skjermen. Kontakt biblioteket hvis du plages.

Kontaktlærer fordeler skap til sine elever.

Karoline Høyem Rabben i ME2A var en av seks finalister i retorikkonkurransen Ta ordet 2020

Her kan du se finalistenes taler

Fredag 27. november kommer en gravemaskin som skal etablere en bedre adkomst til anleggsområdet i 3. etasje. Den kommer til å arbeide litt på oppsiden/hjørnet mot kantina.

I perioden 18.11.20-01.12.20 gjennomføres elevundersøkelsen ved Bodin vgs. Elevundersøkelsen er en årlig undersøkelse der elever får si sin mening om læring og trivsel i skolen.

Bodin vgs kommer til å ha åpent på søndag mellom 17.00 og 20.00, slik at elever som skal ha hjemmeskole kan komme innom og hente ting. Bruk hovedinngangen.

Regjeringen har besluttet å forlenge de foreløpige unntakene fra regelverket om fravær ut skoleåret 2020-2021. Det betyr at elever som har fravær av helsegrunner slipper å gå til fastlegen for å få dokumentert fraværet.