Mobbeknapp

Alle videregående skoler i Nordland har fått en knapp på nettsiden der elever, foresatte og andre kan varsle skolen om om at en elev er utsatt for mobbing eller trakassering.

15. mars er fristen for å søke dersom du har behov for tilrettelegging av eksamen for våren 2018.

Møt tre av våre ungdomsbedrifter i Glasshuset tirsdag 13. mars. 12-13. mars arrangeres fylkesmessa for ungdomsbedrifter i Bodø og alle bedriftene som deltar har stand og selger produktene sine. 

I januar og februar har noen av våre elever fortalt om dette på Facebook. Nå samler vi fortellingene her. Vi har prøvd å vise bredden av våre tilbud, men kunne godt ha løftet fram enda flere. Vi håper dette gir deg lyst til å søke hos oss. Husk søknadsfristen 1. mars.

Psykologtjenesten i Bodø kommune ønsker å tilby gruppe til ungdom mellom 15 og 25 år som ikke identifiserer seg med sitt biologiske kjønn. 

Seks av våre elever på langrenn toppidrett deltar i helga på Norgescup junior i Holmenkollen.

fagvalgsdagen 2018

Hvert år har studiespesialiserende en dag som er dedikert til fagvalg. Alle elevene på vg1  har i løpet av dagen besøkt ulike fagretninger og fått informasjon om de fagene de har mulighet til å velge. Både lærere og elever på vg2 og vg3 har vært med på å gi informasjon. 

Elevene på teknologi og forskelinja vg3 fikk mandag 5. februar besøk av en rollemodell. Ingrid Lea Karlskås er prosjektleder i FIRST Scandinavia og har en doktorgrad i molekylærbiologi. I en time fortalte hun interesserte elever om reisen fra Bodø videregående og interessen for biologi og genteknologi til jobben som prosjektleder i FIRST Scandinavia der hun hovedsakelig arbeider med Newton-rom.

utstilling dh kda 2018

Bodin videregående skole inviterer til utstillingsåpning i fjøsen på Nordland kultursenter 27. februar klokken 17.00. Den tradisjonsrike utstillingen er åpen for alle, og er årets høydepunkt for elevene på utdanningsprogram for design og håndverk og utdanningsprogram for kunst, design og arkitektur.

Det har vært noen oppslag i nyhetene om at hvem som helst har mulighet til å overta webkameraene til itslearning brukere. Problemet er ikke så stort som det kunne oppfattes i mediene og itslearning har i tillegg tatt grep for å lukke dette potensielle sikkerhetshullet i etterkant. Dette skriver itslearning om saken på sine nettsider.

Fant du det du lette etter?