korridor (1)

Skolen er pålagt å gjennomføre Ungdataundersøkelsen innen 5. april.

Programleder Christine Hope har invitert hele Norge til å designe kjolen hun skal ha på på årets sesongpremiere av symesterskapet. Sånt blir det tentamensoppgave av.

Ferge fra Træna

Ny nettbasert bachelorutdanning i Maritime Management for deg som har maritim fagskole.

skihopp

Mandag 11. februar inviterer vi til foreldremøte for idrettsfag vg1 kl. 17.30 og vg2 kl. 18.30.

Nordland fylkeskommune inviterer til fotokonkurranse i forbindelse med samenes nasjonaldag.
Les mer på nettsidene til Nordland fylkeskommune.

Elevene i teknologi- og forskningslære 1 får besøk fra NAROM 28 og 29. januar. NAROM er det nasjonale senteret for romrelatert opplæring, og er samlokalisert med Andøya Space Center.

Bodin vgs vinter 2013.jpg

Onsdag 30. januar kl. 17.30 inviterer Bodin videregående skole, programområde for studiespesialisering og teknologi og forskerlinje til foreldremøte.

VG3 ST/ID/ME/KD er på Nord universitet kl.0900-1330 torsdag 31. januar. I 7.-8.time gjennomføres vanlig undervisning.

Samisk flagg

I år blir det stor markering av samenes nasjonaldag 6. februar. På selve dagen blir det mye aktivitet i lunsjen og midttimen. Da vil det være stands i gata, kantina serverer samisk snadder, slampoeter har konsert ved kantina, det blir bildefremvisning under trappa og samiskinspirert utstilling i biblioteket. I tillegg vil alle elevene på vg2 studieforberedene ha et opplegg halve dagen der de får innblikk i samisk håndverk, lavvo, film, historiefortellere og smaker fra det samiske kjøkkenet m.m. Blant annet vil Nasjonalt senter for kunst og kultur i opplæringen i samarbeid med elever ved design og tekstil vg2 gjennomføre et duodjiverksted.

Skal du ta privatisteksamen eller ny/særskilt eksamen i vår? Husk oppmeldingsfristen 1. februar.