Du kan klage på karakterer som føres på vitnemål eller kompetansebevis, det vil i hovedsak si standpunkt og karakter på skriftlig eksamen. Fristen for å klage er 10 dager for elever i videregående skole og 3 uker for studenter ved fagskolen etter at karakteren er gjort tilgjengelig. Klagen skal leveres til skolen der du har fått karakteren.

avgangsklasser innen studiespesialiserende, medier og kommunikasjon, påbygging og idrettsfag inviteres med dette til festavslutning torsdag 21. juni 2018.

Bodø kommune ønsker å gjøre neste års russ oppmerksom på følgende:

Kulturkontoret i Bodø kommune ønsker å vite mer om hva barn og unge gjør på fritiden. De har laget en spørreundersøkelse om fritidstilbud for unge mellom 12 og 19 år som er bosatt i Bodø kommune.

Informasjon om viktige datoer og praktiske opplysninger.

19. april hadde vi besøk av USAs ambassadør i Norge, Kenneth Braithwaite. Embla Mindrum og Victoria Magnussen Illiev som begge er elever på medier og kommunikasjon fikk intervjue ham mens han var på besøk. Embla Mindrum har skrevet teksten.

Glade skijenter

Helga 6.-8. april arrangerte Nordland skikrets og Innstranden IL kretsmesterskap i langrenn del 2, sprint og skiathtlon, på Bestemorenga i Bodø. Flere av våre elever som går på langrenn toppidrett var involvert og tok både Kretsmestertittel og flere pallplasseringer.

koffein i te

Fredag 6. april arrangerte avgangsklassen på forskerlinja Bodinkonferansen 2018. Dette er en vitenskapelig konferanse der elevene presenterer selvstendige forskningsprosjekter de har arbeidet med i faget Teknologi og forskningslære. Årets konferanse er den andre i rekken.

Just because you can't see it, doesn't mean it isn't there

Tirsdag 11. april får Helligvær besøk av 43 handlekraftige strandryddere fra Bodin. Framtidige motormenn og matroser på VG2 maritime fag setter av uke 15 til å fordype seg i problemene rundt marin forsøpling. Som en del av det tverrfaglige prosjektet «Blått ansvar» inngår en hel dag med strandrydding i Helligvær.

Elevene fra Fransk 3 har vært i Bordeaux, der de var gjesteelever på den prestisjefylte skolen Lycée Gustav Eiffel.