Elever klare til dyst

Onsdag 18. til søndag 22. oktober er langrennsløpere fra Bodin toppidrett på samling i Vestvatn.

Den spanske kunstneren Javier Casanueva kommer på besøk. Javier er 21 år og har allerede rukket å ha 10 profesjonelle utstillinger. Fra 16. til 27. oktober skal han undervise elever på Bodin i ekspressivt maleri.

Fra tirsdag 22 august serverer kantina gratis frokost mellom 07:45-08:20 for elever på vgs. Grøt mandag og fredag, brød tirsdag, onsdag og torsdag. Frokosten skal spises i kantina.

Mange har stand i gata

Onsdag 18. oktober blei den europeiske språkdagen markert på Bodin.

Nordland fylkeskommune inviterer alle elever til å svare på spørreundersøkelsen om skolevalget 2017.

Kim Lie

Tirsdag 10. oktober ble verdensdagen for psykisk helse markert på Bodin.

Nyttige apper for deg som går på Bodin.

Bodin vgs

Vi inviterer til foreldremøter for VG1 og VG2 i september og oktober. Her finner du oversikten for de ulike utdanningsprogrammene.

Elevrådet 2017-18

Onsdag 20. september var alle tillitsvalgte elever på Bodin samlet til dagskonferanse for elevrådet.

Skolevalg 2017

Resultatene av skolevalget er klare. På Bodin gjorde SV et brakvalg og fikk over en fjerdedel av stemmene. Høyre og venstre fikk henholdsvis 15.8% og 13,5% av stemmene, mens Arbeiderpartiet, Kristelig folkeparti og Fremskrittspartiet fikk i underkant av ni prosent hver.