Sjekk din skoleepost!

Klikk for stort bildeFra 12.10 har Nordland fylkeskommune bestemt at all formell kommunikasjon med elevene over epost skal foregå til deres skoleepostadresse. Alle elever i Nordland fylkeskommune får opprettet en egen epostadresse når de begynner på skolen. Den er "feidebrukernavn"@vgs.nfk.no.

For å sjekke eposten din logger du inn på skoleportalen og velger epost øverst til venstre. Dersom du ønsker det kan du legge til denne posten i din epostapp på telefonen, eller laste ned en ny epostapp (feks. outlook) og legge til epostadressen der. Har du problemer kan du kontakte it-avdelingen.

Eposter som kan komme på din skoleepost er for eksempel varslinger fra iSkole eller meldinger fra biblioteket. Denne epostadressen vil være den som er registrert i skolens systemer.