Møt framtidas designere, kunstnere og kunsthåndverkere

utstilling dh kda 2018 - Klikk for stort bilde Bodin videregående skole inviterer til utstillingsåpning i fjøsen på Nordland kultursenter 27. februar klokken 17.00. Den tradisjonsrike utstillingen er åpen for alle, og er årets høydepunkt for elevene på utdanningsprogram for design og håndverk og utdanningsprogram for kunst, design og arkitektur.

Variert utstilling
Utstillingen viser et utvalg av årets elevarbeider på de to utdanningsprogrammene. Ulike produkter og teknikker presenteres, blant annet skulpturer, interiørløsninger, klær, streetart og animasjonsfilmer. Du vil kunne se en 3D-printer i aksjon, og eksempler på laserkuttede produkter.

- Utstillingen gir våre elever erfaring i å organisere og utforme en utstilling, samtidig som de får vist fram sine produkter utenfor skolens fire vegger, sier programfaglærer Marte Henriksen.

Estetiske yrker blir viktigere
Yrker innenfor estetiske fag vil sysselsette langt flere i årene som kommer, spår rapporten Nye jobber i Norge foran den digitale revolusjonen, som frontes av NHO. I følge rapporten blir innovasjon og kreativitet blant de viktigste faktorene for regional så vel som global verdiskaping framover.

Utstillingen, som er produktet av hardt arbeid og mye moro gjennom skoleåret, gir et godt innblikk i bredden av kompetansen disse utdanningene tilbyr.

Tradisjonen tro er innholdet i årets utstilling en godt bevart hemmelighet, bildet viser en liten del av fjorårets utstilling - Klikk for stort bildeTradisjonen tro er innholdet i årets utstilling en godt bevart hemmelighet, bildet viser en liten del av fjorårets utstilling Tore Johan Valle Besøk utstillingen
Etter åpningen 27. februar vil utstillingen være åpen onsdag 28. februar til fredag 2. mars klokken 15.00 – 18.00, og lørdag 3. mars klokken 12.00-16.00. Barne- og ungdomsskolene i nærområdet er invitert på dagtid.

Alle besøkende vil få anledning til å sette sitt eget spor på et felles kunstverk som vil endre uttrykk fra time til time gjennom hele utstillingsperioden.

Besøk utstillingen og la deg inspirere!