Modernismedag i Stormen

Frokost i Stormen Dorothea Blix Mandag og tirsdag 7. og 8.januar fikk alle Vg3-klasser på Bodin videregående skole oppleve modernismedager på Stormen bibliotek som del av norskfaget.

Billedkunst og møte med Harald Bodøgaard og Are Andreassen, 2 av kunstnerne bak NordlandiArt, forfattermøter med Marit Eikemo, Ragnhild Lindgård og Reidun M Kolvik, skrivekurs, samiske kunstuttrykk, vandring i arkitekturen og multimedia/ film sto på programmet. Dessuten brukte flere elever dagen til å få inspirasjon til sin egen fordypningsoppgave.

Norskseksjonen tok initiativet til arrangementet, og Stormen bibliotek var ikke vanskelig å be om å være med. Lærerne på Vg3 norsk sto i stor grad for innholdet i opplegget, mens biblioteket bisto med alt det praktiske og ikke minst lot oss bruke de flotte lokalene.

Elevene og lærerne fikk en annerledes skoledag, og vi er glade for å kunne bruke et av byens signalbygg både som undervisningsarena og del av faglig innhold.