Invitasjon til foreldremøter

Bodin vgs - Klikk for stort bilde Design og håndverk, helse og oppvekst, idrettsfag, medier og kommunikasjon og kunst, design og arkitektur inviterer til foreldremøte onsdag 26. september.

Vg1 design og håndverk og helse og oppvekst

Klokken 17.00, rom 3330 (3. etasje, inn hovedinngangen og opp trappene.)

17.00-17.50                Felles informasjon hvor også elevtjenesten deltar, deretter på egen avdeling.

DH1A: Adrienne E. Starrfield

HO1A: Benthe Vading

HO1B: Randi Breistrand Vangen

Vg1 idrettsfag

Klokken 18.00, i det store auditoriet (2. etasje, ved biblioteket)

18.00 – 18.50              Felles informasjon hvor også elevtjenesten deltar

19.00 – 20.00              Møter med kontaktlærere

20.00 – 21.00              Eventuelt samtaler med faglærer etter forhåndsavtale.

Dersom du ønsker samtale med faglærer må du sende e-post til kontaktlærer med informasjon om elevens navn og klasse og navn på faglærer og fag innen søndag 23. september.

ID1A: Gaute Hangaas Brenna og Torstein Mentzoni

ID1B: Heidi Mørkved og Trond Eilif Valberg

Vg1 og vg2 KDA og ME

Klokken 19.00, i det store auditoriet (2. etasje, ved biblioteket)

19.00 – 20.00              Informasjon rektor og rådgiver

20.00 – 21.00              Møter med kontaktlærere.

Eventuelt samtaler med faglærer etter forhåndsavtale.

ME1A: Fredrik Wiksaas og Marianne Texmo

ME2A: Mette Solbakk og Kristin Rosøy

KD1A: Bjørn With

KD2A: Karoline Langset

Avdeling studiespesialisering og forskerlinje, hadde foreldremøte tirsdag 18.sept.
Presentasjon fra foreldremøte for STVG1 (PDF, 967 kB).