Barmarkssamling for langrenn toppidrett

Lagfoto - Klikk for stort bilde Langrenn toppidrett er på sin årlige barmarkssamling, denne gangen i samarbeid med Mosjøen vgs toppidrett og Nordland skikrets v/ Team Nordland.

Pittelitt nysnø - Klikk for stort bilde Panorama - Klikk for stort bilde Jogge - Klikk for stort bilde

Pga snø i fjellet og glatte veier ble basen flyttet fra Vestvatn til Bestemorstua. Kortreist er jo «in», og det er flott å vise fram vårt flotte treningsterreng til løperne fra Mosjøen og Stokmarknes.

Også i år har vi med oss 3 rekrutter i 16-klassen, som vi håper å se som elever til høsten.

I går formiddag sto kombiøkt med innslag av vinter på planen. Etter lunsj var det tid til skolearbeid og prøver.

Med på turen er Heidi Mørkved og Dorothea Blix fra Bodin vgs, samt Ingebjørg Sande fra Mosjøen vgs. (Bilder ved HM og DB)