Åpen skole tirsdag 14. januar

Klikk for stort bildeTirsdag 14. januar er det åpen skole på Bodin. Mellom 17.00 og 19.30 vil skolen være åpen for alle som ønsker å besøke oss, både framtidige elever, foresatte og andre interesserte er hjertelig velkommen.

Informasjonsmøter

Kl. 17.15 og 18.00 blir det informasjonsmøter i det store auditoriet i 2. etasje.
Her blir skolen og skolens elevtjeneste presentert.

Besøk avdelinger

I etterkant av informasjonsmøtene vil det bli guidede turer til avdelingene. Det blir også mulighet for å gå rundt på egenhånd. Utdanningsprogrammene du kan besøke er:

• Teknikk og industriell produksjon
  • Medier og kommunikasjon
  • Ikt og medieproduksjon
  • Studiespesialiserende
  • Teknologi og forskerlinje
  • Helse og oppvekst
  • Elektro
  • Kunst, design og arkitektur
  • Frisør, blomster, interiør og eksponeringsdesign
  • Idrettsfag

Stands i kantina

Hele kvelden vil du finne stands for alle utdanningsprogram og elevtjenesten i kantina i andre etasje. Her kan du stille spørsmål og få nærmere informasjon om skolen, utdanningsområder og fagtilbud.

I tillegg til utdanningsprogrammene kan du også møte flere lærlingekontor og ulike lærebedrifter.

Biblioteket i 2. etasje er åpent, og her finner du informasjon om læremidler, utlånsordning m.m.

Elever selger kaffe og kake til inntekt for ekskursjoner.

Formiddagsprogram

På formiddagen er alle 10. klasser i Bodø og Beiarn invitert etter en egen tidsplan. Her vil de bli tatt i mot av rektor i kantina, de vil få omvisning på skolen og får møte elever som går på ulike utdanningsprogram. I tillegg blir det tid til å bli bedre kjent med enkelte avdelinger, snakke med fagkoordinatorer eller elevtjenesten og besøke biblioteket.

Disse kan du møte på stands på ettermiddagen:

Elektro A/S, Haaland A/S,  Haneseth A/S,  Elektrisk  Byrå,  Norkontakt, Altea, Caverion, Forsvaret, Dips, Widerøe, Equinor, Bodø kommune, Opplæringskontoret for maritime fag, Opplæringskontoret Nordre Nordland, Torghatten Nord A/S, Lærlingekontoret i Salten, Opplyst