(22.11.2016)

Informasjonen i 1.etasje bygges om, benytt informasjonstjenesten i 3. etasje (sentralbordet.)

(22.11.2016)

Fredrik Leiros Nilsen vant første runde i årets fysikkolympiade, med 24 poeng av 25 mulige. William Eivik Olsen viste også solide fysikkunskaper og oppnådde 18 poeng. Begge representantene fra Bodin er dermed med videre til neste runde i mesterskapet, der skolen vil være sterkere til stede enn noensinne.

(11.11.2016)

Sørg for at pcen er oppdatert og at all programvare du har behov for fungerer.

(11.11.2016)
Skolen skal gjennomføre årets elevundersøkelse i løpet av perioden 31.10. – 17.11.16.
(02.11.2016)

Grenseløs idrettsdag er en aktivitetsdag for funksjonshemmede. Her bidrar elever fra Idrettsfag ved Bodin som gruppe- og aktivitetsledere. En spennende og lærerik dag som er knyttet opp mot faget treningsledelse. Og som en av elevene sa ved oppsummering av dagen: «Det å se smilet til et multifunksjonshemmet barn som ble heist opp i klatreveggen, gikk rett i hjertet mitt»

Her kan du lese mer om grenseløs idrettsdag i Bodø og Mosjøen.

(25.10.2016)

Årets OD-prosjekt går til marginalisert ungdom i Colombia. Målet med prosjektet er å gi rettighetsopplæring og dermed bidra til en tryggere skolehverdag i landet.

• {{sprak.SprakNavn}} {{sprak.SprakNavn}}
{{sprakVariabler[s.stegnavn] }}
Krever innlogging: {{skjemainfo.SkjemaNavn}}
  • {{sprakVariabler[innlogging.InnloggingsTekst]}}

{{sprakVariabler["LoggInnEpost"]}}
*Feil brukernavn eller passord. Vennligst prøv igjen.
*Brukernavn kan ikke være tom
*Passord kan ikke være tom

{{sprakVariabler["GlemtPassordTekst"]}}

*Epostadressen er ikke registrert
vennligst vent...

Du vil straks motta en e-post med kode. Trykk på lenken i e-posten for å gå videre i prosessen

{{sprakVariabler["NullstillPassordTekst"]}}

Du vil snart motta en e-post med informasjon om aktivering av brukerkontoen din. Trykk på lenken i e-posten for å gå videre i prosessen

Kontoen din er nå aktivert, trykk på knappen under for å gå videre.

Aktiveringslenken du har trykket på er ikke lengre gyldig

• {{sprak.SprakNavn}} {{sprak.SprakNavn}}

Redaktør: Geir Johnsen | Webansvarlig: Håvard Vognild  | CMS/Webdesign: ACOS