Illustrasjonsfoto
(08.07.2016)

Første-inntaket for skoleåret 2016-2017 er nå klart. Nå må alle elevene logge på og svare på tilbudet de har fått.

F.v. Gunn Pettersen i Dips, Tom Steffensen i IT-forum Bodø, Hans Nilsen i iTet, Hild-Marit Olsen, fylkesråd for utdanning
(30.06.2016)

I august vil elevene som har kommet inn på IKT ved Fauske videregående skole og Bodin videregående skole, starter opp med helt nye læreplaner. Nordland har to av de tre skolene i Norge som er med i forsøket.

(22.06.2016)

Mellom 11. og 22. juli vil det være minimal bemanning på skolen. Fungerende rektor vil være til stede. Hoveddøren vil være åpen mellom 09.00 og 14.30 slik at det er mulig å levere bøker i kassen utenfor biblioteket. Resten av sommeren vil skolen være åpen som normalt med begrenset bemanning.

(09.06.2016)

Her finner du kostnadssted, balansested og organisasjonsenhet til reiseregninga.

(30.05.2016)

Alle karakterer fra vitnemål og kompetansebevis overføres automatisk til Vigo. Vitnemål blir også overført til vitnemålsdatabasen, NVB, så snart de er skrevet ut (innen 24. juni).

Dersom du har tatt privatist-eksamener ved andre skoler enn Bodø og Bodin, må du sende inn dokumentasjon på dette til oss, slik at vi kan skrive ut nytt vitnemål eller kompetansebevis til deg.

(30.05.2016)

I forbindelse med søknad om politiattest for elever i videregående skole som skal ut i praksis, ønsker vi å informere om hvordan dette kan gjøres lettest for alle parter.

Dette gjelder kun for elever med praksissted der det er krav om politiattest.

• {{sprak.SprakNavn}} {{sprak.SprakNavn}}
{{sprakVariabler[s.stegnavn] }}
Krever innlogging: {{skjemainfo.SkjemaNavn}}
  • {{sprakVariabler[innlogging.InnloggingsTekst]}}

{{sprakVariabler["LoggInnEpost"]}}
*Feil brukernavn eller passord. Vennligst prøv igjen.
*Brukernavn kan ikke være tom
*Passord kan ikke være tom

{{sprakVariabler["GlemtPassordTekst"]}}

*Epostadressen er ikke registrert
vennligst vent...

Du vil straks motta en e-post med kode. Trykk på lenken i e-posten for å gå videre i prosessen

{{sprakVariabler["NullstillPassordTekst"]}}

Du vil snart motta en e-post med informasjon om aktivering av brukerkontoen din. Trykk på lenken i e-posten for å gå videre i prosessen

Kontoen din er nå aktivert, trykk på knappen under for å gå videre.

Aktiveringslenken du har trykket på er ikke lengre gyldig

• {{sprak.SprakNavn}} {{sprak.SprakNavn}}

Redaktør: Geir Johnsen | Webansvarlig: Håvard Vognild  | CMS/Webdesign: ACOS