(23.09.2016)
Mandag og tirsdag 3. og 4. oktober 2016 vil timeplanene ved skolen bli endret og tilgangen til en del tjenester vil være begrenset. Det skyldes at store deler av skolens personale er på personalseminar. Skoledagene skal likevel gå sin gang med det personalet som er til stede og innleid hjelp.

(23.09.2016)

Høsten 2013 inviterte Utdanningsdirektoratet ungdomsskoler og videregående skoler til å starte et forsøk med redusert antall norskkarakterer. Denne høsten har også Bodin videregående skole søkt om, og fått tillatelse til å delta i prosjektet.

(14.09.2016)

Onsdag 21. september kl. 18.30 inviterer avdeling studiespesialisering og forskerlinje til foreldremøte for vg2 i det store auditoriet (2. etasje, ved biblioteket.)

(14.09.2016)

Onsdag 21. september kl. 17.00 inivterer Bodin videregåendes skole, avdeling studiespesialisering og forskerlinje til foreldremøte for vg1-elever i det store auditoriet (2. etasje, ved biblioteket.)

20160908_140134.jpg
(09.09.2016)

Flere av våre elever har markert seg allerede første dag i NM i orientering. Vi heier på dere videre i mesterskapet!

(29.08.2016)

OPPMELDINGSFRIST 15.09.2016

• {{sprak.SprakNavn}} {{sprak.SprakNavn}}
{{sprakVariabler[s.stegnavn] }}
Krever innlogging: {{skjemainfo.SkjemaNavn}}
  • {{sprakVariabler[innlogging.InnloggingsTekst]}}

{{sprakVariabler["LoggInnEpost"]}}
*Feil brukernavn eller passord. Vennligst prøv igjen.
*Brukernavn kan ikke være tom
*Passord kan ikke være tom

{{sprakVariabler["GlemtPassordTekst"]}}

*Epostadressen er ikke registrert
vennligst vent...

Du vil straks motta en e-post med kode. Trykk på lenken i e-posten for å gå videre i prosessen

{{sprakVariabler["NullstillPassordTekst"]}}

Du vil snart motta en e-post med informasjon om aktivering av brukerkontoen din. Trykk på lenken i e-posten for å gå videre i prosessen

Kontoen din er nå aktivert, trykk på knappen under for å gå videre.

Aktiveringslenken du har trykket på er ikke lengre gyldig

• {{sprak.SprakNavn}} {{sprak.SprakNavn}}

Redaktør: Geir Johnsen | Webansvarlig: Håvard Vognild  | CMS/Webdesign: ACOS