Skolestart mandag 19. august

Klikk for stort bildeVelkommen til deg som er ny på Bodin, og velkommen tilbake til deg som fortsetter hos oss!

Velkomstbrev til nye elever (PDF, 134 kB).

Vi har også laget en oversikt over det du trenger å vite som ny på Bodin.

Idrettsfagelever på vg1 må fylle ut skjema for valg av fordypningsidrett(DOCX, 102 kB) der du velger fordypningsidrett i enten bredde- eller toppidrett. Det ferdig utfylte skjemaet sendes til bodin-post@vgs.nfk.no innen 13 august. Hvis du ikke har tilgang til word kan du skrive ut skjemaet i pdf (PDF, 413 kB), fylle det ut med penn og ta bilde/skanne skjemaet før du sender det på e-post til skolen.

Oppmøte

Du som er vg1-elev får ditt eget tidspunkt for oppmøte, der du og dine foresatte møter din kontaktlærer. Startsamtalen er det eneste som skjer denne dagen for vg1-elever. Les mer om startsamtalen. Tirsdag 20. august møter du 08.30 i idrettsbygget.

Alle VG3-elever, inkludert påbygg, møter mandag 19. august kl. 08.30 i idrettsbygget

Alle VG2-elever møter mandag 19. august kl. 09.30 i idrettsbygget.

Foreldremøte for hybelboere

Hybelboere med foresatte inviteres til eget informasjonsmøte søndag 18. august kl. 15.00. Dette vil finne sted i det store auditoriet som ligger i 2. etasje i glassgata.

Venteliste

Står du på venteliste for å bli tatt inn på Bodin? Tilbud om skoleplass blir gitt over telefon. Ha telefonen på fra klokka 09.00 og ta telefonen hvis det ringer fra et 756-nummer - det kan være tilbudet du venter på.