Nytt fra elevrådet

Det er elevrådsmøte onsdag 8. mai kl. 12.00 på 3330. Vara møter dersom tillitsvalgt ikke kan.

Valg til Bodø ungdomsråd

På elevrådsmøtet onsdag 8. mai vil det være valg til Bodø ungdomsråd (BUR), dette er et åpent valg og alle kan stille. BUR sier dette om å stille til valg:

Vil du være med på å tale ungdommens sak i byutviklingen? Nå kan du bli med og forme ditt drømme-Bodø. Rollen som BUR-representant passer for deg som brenner for ungdomsmiljøet og tør å tale ungdommen sin stemme i saker som opptar og påvirker oss. BUR kjempet gjennom gratis vaksine mot smittsom hjernehinnbetennelse til alle russ! Bli med du også, og påvirk ditt nærmiljø!

Les mer om BUR på nettsiden eller facebook

Aktivitetstilbud for elever

Tirsdager fra 1900-21.00 er idrettsbygget åpent for elever. Tilbudet er et samarbeid mellom elevrådet og en idrettsfagklasse.