Modernismedag i Stormen

Klikk for stort bildeFrokost i Stormen Dorothea Blix Mandag og tirsdag 7. og 8.januar fikk alle Vg3-klasser på Bodin videregående skole oppleve modernismedager på Stormen bibliotek som del av norskfaget.

Billedkunst og møte med Harald Bodøgaard og Are Andreassen, 2 av kunstnerne bak NordlandiArt, forfattermøter med Marit Eikemo, Ragnhild Lindgård og Reidun M Kolvik, skrivekurs, samiske kunstuttrykk, vandring i arkitekturen og multimedia/ film sto på programmet. Dessuten brukte flere elever dagen til å få inspirasjon til sin egen fordypningsoppgave.

Norskseksjonen tok initiativet til arrangementet, og Stormen bibliotek var ikke vanskelig å be om å være med. Lærerne på Vg3 norsk sto i stor grad for innholdet i opplegget, mens biblioteket bisto med alt det praktiske og ikke minst lot oss bruke de flotte lokalene.

Elevene og lærerne fikk en annerledes skoledag, og vi er glade for å kunne bruke et av byens signalbygg både som undervisningsarena og del av faglig innhold.

Klikk for stort bilde Klikk for stort bilde Klikk for stort bilde Klikk for stort bilde Klikk for stort bilde Klikk for stort bilde Klikk for stort bilde