I møte om mobbeknappen

Statsråden og elevrådsleder Peder Kachel Nordland - Klikk for stort bildeStatsråden og elevrådsleder Peder Kachel Nordland Elevrådsleder Peder Kachel Nordland og rektor var tirsdag sammen med elevrådet og rektor på Bodø videregående i møte med kunnskaps- og integreringsministre Jan Tore Sanner der mobbeknappen var tema.  Mobbeombud i Nordland Lasse Knutsen hadde regien sammen med Fylkesråd for utdanning Hild-Marit Olsen.

Statsråden var meget interessert i bakgrunn for at mobbeknappen var blitt til, hadde en lengre diskusjon med elevene rundt tema mobbing – både hvor og hvordan det skjer og om de som vet tør si imot der de vet mobbing foregår.

Statsråden konkluderte i etterkant av møte at dette var meget spennende og noe han ville ta med seg i det videre arbeid.

møtedeltakere rundt bordet - Klikk for stort bilde