Grenseløs idrettsdag

Nordland idrettskrets inviterer til Grenseløs idrettsdag 1. november. Elever fra Idrettsfag på Bodin er medarrangør og vil stå for deler av planleggingen og den tekniske gjennomføringen av dagen.

Alle personer med en funksjonsnedsettelse inviteres til Grenseløs idrettsdag på Mørkvedlia idrettspark i Bodø fredag 1. november kl. 10:00 - 14:00. Dette arrangeres i forbindelse med Nordland idrettskrets sitt 100 års jubileum og Idrettskonferansen i Nordland som arrangeres helgen 1. - 3. november.

På Grenseløs idrettsdag vil man få prøve ulike idretter, tilrettelagt for den enkelte deltakers behov, av dyktige instruktører fra ulike idrettslag i Bodø. Hjelpemiddelfirmaer vil også være til stede med div. tilrettelagte sykler etc.

Barn og ungdom med funksjonsnedsettelser fra alle skoler i Bodø kommune og nærliggende kommuner er invitert, men alle i målgruppen som ønsker er hjertelig velkommen denne dagen, unge som voksne.

Mer info og påmelding på arrangementets facebookside.