Bodinelever på kretsmesterskap i langrenn

Glade skijenter - Klikk for stort bilde Helga 6.-8. april arrangerte Nordland skikrets og Innstranden IL kretsmesterskap i langrenn del 2, sprint og skiathtlon, på Bestemorenga i Bodø. Flere av våre elever som går på langrenn toppidrett var involvert og tok både Kretsmestertittel og flere pallplasseringer.

Petter G Wangberg, Oda Arntsen, Tobias Larsen, Oskar Bakke, Elias Knutsen, Henrik Blix og Jenny V. Jensen deltok i Kretsmesterskapet, der Tobias stakk av med kretsmestertittelen i sprint, mens Oda gjorde rent bord med seier både i sprint og skiathlon (fellesstart med skibytte). Petter, Oda, Jenny og Henrik gikk dessuten motbakkeløpet på søndag i strålende solskinn, der Jenny gikk raskest på sin distanse.

Arrangement i nydelig vær - Klikk for stort bilde Både elever og lærere ved Bodin var også med å hjalp til med å arrangere kretsmesterskapet.